15 najboljih SEO blogova na svijetu koje vrijedi posjetiti

15 najboljih SEO blogova na svijetu koje vrijedi posjetiti

Zanimaju vas SEO blogovi? Želite saznati više o SEO optimizaciji, o tome što sve utječe na položaj neke web-lokacije u Google pretraživanju? Želite doznati o metodama pomoću kojih ćete unaprijediti svoju web-lokaciju? Donosimo vam listu 15 najboljih SEO blogova koji predstavljaju pravu riznicu SEO znanja.

S obzirom na to da uspjeh raznih firmi sve više ovisi o njihovoj poziciji u rezultatima Google pretraga, biti u tijeku s čimbenicima koji utječu na Google ranking od presudne je važnosti. SEO je područje koje je vrlo dinamično, kompleksno i kompetitivno. Ono se dalje dijeli na cijeli niz subspecijalizacija kao što su content writing, link building, page speed itd. Stoga, svatko tko želi pratiti SEO trendove, obavezno mora imati pristup informacijama koje se tiču te teme. Dolje navedeni blogovi jako su bogati SEO sadržajem, informativni su i redovito se ažuriraju.

S obzirom na količinu informacija koje nude, zapravo je nemoguće pratiti sve SEO blogove. Ipak, ako se odlučite redovito čitati barem jedan ili dva od 15 navedenih blogova, sigurno ćete uskoro znati mnogo toga više o SEO-u. Ako pak možda želite čitati o SEO-u na hrvatskome jeziku, preporučujemo vam naš SEO blog.

Ako se odlučite sami pisati blog, svakako naručite lektoriranje prije nego što objavite blog postove. Blog treba biti čitljiv, zanimljiv i jezično ispravan.

 

Kategorije: SEO

O autoru

Mišo Sučević

Završio je studij hrvatskoga jezika i informacijskih znanosti. Vlasnik je digitalne agencije GNOSIS za izradu web-stranica, SEO optimizaciju, online marketing i prevoditeljske usluge. Zaljubljenik u WordPress i SEO. U slobodno vrijeme piše SEO blog, a voli i šetnje u prirodi.