5 ključnih elemenata za uspješnu web-stranicu

5 ključnih elemenata za uspješnu web-stranicu

Donosimo vam 5 ključnih elemenata o kojima ovisi uspjeh vaše web-stranice.

Dizajn

Atraktivan, intuitivan i moderan dizajn jedan od glavnih elemenata koji će doprinijeti uspjehu vaše web-stranice. Loše dizajnirane web-stranice, kičaste i pretrpane raznoraznim elementima, bez osjećaja za sklad, odbijaju posjetitelje.

Sadržaj

Da parafraziramo staru kinesku poslovicu, web-stranica bez kvalitetnog sadržaja je kao oblaci bez kiše. Uzalud vam lijep dizajn ako na stranici nema sadržaja koji će se periodično osvježavati novim vijestima i člancima, i tako privlačiti posjetitelje. Preporučujemo vam da u svoju web-stranicu svakako uključite blog.

Optimizacija za tražilice (SEO)

Bez kvalitetne SEO optimizacije vaša će se web-stranica izgubiti u bespućima interneta i milijuna sličnih stranica. SEO je ključan kako bi vas posjetitelji mogli pronaći.

Prijevod na strane jezike

Ako želite privući posjetitelje i potencijalne klijente iz drugih zemalja, tada vam je nužan kvalitetan prijevod barem na jedan strani jezik (npr. engleski). Osim toga prijevod vaše web-stranice na strani jezik stvara dojam profesionalnosti i poslovne uspješnosti.

Kvalitetan hosting

Odabrali ste cjenovno najpovoljniji hosting, no vaša se stranica sporo otvara? Ušteda na jeftinom hostingu od 100-200 kuna godišnje može vas skupo koštati jer posjetitelji nemaju strpljenja čekati tih nekoliko “dugačkih” sekundi da se vaša web-stranica učita.

Kategorije: SEO

O autoru

Mišo Sučević

Završio je studij hrvatskoga jezika i informacijskih znanosti. Vlasnik je digitalne agencije GNOSIS za izradu web-stranica, SEO optimizaciju, online marketing i prevoditeljske usluge. Zaljubljenik u WordPress i SEO. U slobodno vrijeme piše SEO blog, a voli i šetnje u prirodi.