Avada – najprodavanija WordPress tema

Avada – najprodavanija WordPress tema

Ocjene

5 out of 5
Izgled
4.5 out of 5
Mogućnosti
5 out of 5
Funkcionalnost
4 out of 5
Instalacija

Ukupno

4.6
4.6 out of 5

Pregled

  • Hvalimo:

    Odlična WP tema koja može poslužiti za širok spektar web-siteova.

  • Kudimo:

    Ništa!

  • Ocjena:

    Jedna od najboljih WordPress tema ikad napravljenih.

Avada je najprodavanija WordPress tema svih vremena, do sada kupljena od strane korisnika više od 165.000 puta! Prvi put se na tržištu pojavila još u kolovozu 2012. godine, no zbog kvalitetne podrške i obnavljanja jako je prodavana i aktualna i dan-danas. Primjerice, ovaj je članak pisan 29. 10. 2015., a zadnji update na Avadi temi objavljen je 28. 10. 2015., dakle jučer!

Autor Avade je studio ThemeFusion, a cijena joj je 59 dolara (s opcijom dodatne podrške za 12 mjeseci koja košta 17,70 dolara). Tema je od strane korisnika ocijenjena s 5 zvjezdica (ukupno je glasalo oko 12.500 korisnika).

Ova se premium WordPress tema može iskoristiti za siteove različite namjene: korporativne stranice, web-site hotela, kafića, odvjetničkog ureda, arhitektonskog studija, web-shopa, agencije, pa čak i za web-site lokalne crkve!

Riječ je dakle o multi-purpose WP temi kojoj autori stalno proširuju mogućnosti pa stoga i ne čudi njena velika popularnost.

Dolazi u dva standardna layouta: wide i boxed, s predefiniranim pozadinama te s gotovo nepreglednim mnoštvom opcija za headere, widgete, slidere, boje, kolumne i sl. Navesti sve mogućnosti ove teme zaista bi bio gotovo nemoguć zadatak.

Avada je jedna od onih WP tema koje su na tržištu prisutne već neko vrijeme, te koje se svakako isplati kupiti zbog provjerene kvalitete, velikih mogućnosti, čestih updatea i sjajne podrške. Nešto kao Toyota među automobilima 🙂

 

Kategorije: Recenzije
Oznake: Avada, WP teme

O autoru

Mišo Sučević

Završio je studij hrvatskoga jezika i informacijskih znanosti. Vlasnik je digitalne agencije GNOSIS za izradu web-stranica, SEO optimizaciju, online marketing i prevoditeljske usluge. Zaljubljenik u WordPress i SEO. U slobodno vrijeme piše SEO blog, a voli i šetnje u prirodi.