Brave: najbolji web preglednik – surfajte internetom bez reklama!

Brave: najbolji web preglednik – surfajte internetom bez reklama!

Brave je web preglednik koji je jednostavno najbolji preglednik koji trenutno možete koristiti. Daleko je bolji i od Chromea, i od Firefoxa te od bilo kojeg drugog preglednika. Razlog je vrlo jednostavan: Brave sadrži ugrađen automatski blokator oglasa i reklama koji će vam pomoći da surfate daleko ugodnije, sigurnije i brže.

I ne samo to, danas dobar broj news portala sadrži detektore blokatora oglasa. Ako otkriju da koristite npr. AdBlocker ugrađen u Chrome, Firefox ili neki drugi preglednik, news portal može vas spriječiti u pregledavanju sadržaja. Kod Brave preglednika nemate takvih problema jer Braveov in-built blokator oglasa news portali za sada ne mogu detektirati.

blokator reklama

 

Kod Bravea je naglasak na ugodnom surfanju bez reklama te na zaštiti privatnosti. Nažalost, velik broj korisnika još uvijek nije upoznat s postojanjem ovog odličnog web preglednika koji je jednostavno najbolji i najsigurniji od svih trenutno dostupnih. Naravno, potpuno je besplatan, a možete ga preuzeti ovdje.

Iako najveći broj korisnika koristi preglednike kao što su Google Chrome, Mozilla Firefox i Microsoft Edge, to je najviše zato što su ti preglednici snažno promovirani od velikih tech kompanija. Brave preglednik nije proizvod neke velike kompanije koja ima vlastiti interes u promociji proizvoda, tj. u prikazu oglasa i reklama, i stoga je relativno nepoznat najvećem broju ljudi, što je prava šteta.

Isprobajte Brave preglednik i uvjerite se sami koliko je brz te ujedno učinkovit u blokiranju reklama. Nemate što izgubiti, a jednom kad ga počnete koristiti, sasvim sigurno se neće htjeti vratiti na neki drugi. Google Chrome npr. nikada neće imati ugrađen cjeloviti blokator oglasa jer Google najviše zarađuje upravo od reklama (Google Ads) na svojoj tražilici. Zašto je Brave brži od Chromea i drugih preglednika? Upravo zato što reklame, kojih s Braveom nema, najviše usporavaju surfanje i brzinu otvaranja neke web stranice.

brave preglednik slika

Osim što ga možete koristiti za računala i laptope, Brave preglednik također možete koristiti i na mobilnim uređajima – pametnim telefonima te tabletima. Verzija za Android može se preuzeti u Google Play trgovini.

Nametljive online reklame značajno narušavaju ugodnost, privatnost i brzinu surfanja, a Brave će vam pomoći da ih se zauvijek riješite bez dodatnih komplikacija.

Kategorije: Preporučujemo

O autoru

Mišo Sučević

Završio je studij hrvatskoga jezika i informacijskih znanosti. Vlasnik je digitalne agencije GNOSIS za izradu web-stranica, SEO optimizaciju, online marketing i prevoditeljske usluge. Zaljubljenik u WordPress i SEO. U slobodno vrijeme piše SEO blog, a voli i šetnje u prirodi.