Cijena izrade web shopa: kvalitetna web trgovina već od 7000 kn!

Cijena izrade web shopa: kvalitetna web trgovina već od 7000 kn!

Web shop odnosno web trgovina je sjajno mjesto za prodaju vaših proizvoda. Prije svega, treba naglasiti da je online prodaja u stalnom porastu. Sve više ljudi diljem svijeta kupovinu obavlja online, a taj će se postotak u budućnosti samo povećavati. Možemo zapravo sa sigurnošću reći da nismo daleko od dana kad će prodaja putem interneta, tj. web trgovina nadmašiti prodaju u fizičkim dućanima.

Izrada web shopa: prodavajte svoje proizvode svaki dan, 24 sata dnevno

Zbog čega se sve više malih, ali i velikih trgovaca odlučuje na online prodaju, odnosno koje su beneficije koje će vam donijeti izrada web shopa? Ovdje ćemo navesti neke glavne razloge:

  • 71% kupaca vjeruje da će online kupnjom proizvode kupiti povoljnije nego u fizičkim dućanima
  • 80% korisnika interneta barem je jednom nešto kupilo online
  • Online prodaja u svijetu raste po godišnjoj stopi od 20%
  • Internetom se u Hrvatskoj koristi oko 70% populacije
  • Na online kupnju u Europskoj uniji ne plaća se carina
  • Kupnja putem interneta je izrazito jednostavna i brza
  • Nove generacije potrošača sve će više kupovati putem interneta
  • Putem web trgovine prodaje se sve, pa čak i avioni
  • Web trgovina je otvorena 24 sata dnevno, svaki dan
  • Nemate troškove prodajnog osoblja, najma fizičkog prostora i sl.

Zbog svih gore navedenih razloga očito je da izrada web shopa malim i velikim trgovcima može donijeti značajno povećanje prodaje uz minimalne troškove. Cijena izrade web shopa obično je neznatna u odnosu na troškove koje imate prilikom najma i održavanja fizičke trgovine.

Što sve sadrži web shop

Izrada web shopa nešto je zahtjevnija od izrade običnih, prezentacijskih web stranica, no svakako nije pretjerano komplicirana. Sve ovisi o tome kakav vam web shop treba. Web shopove generalno možemo podijeliti na mikro web shopove (koji prodaju jedan ili svega par proizvoda), web shopove za male i srednje trgovine te web shopove za velike trgovine. O navedenim parametrima ovisi i konačna cijena izrade web shopa.

Web shop obično sadrži popis proizvoda za prodaju koji su podijeljeni po kategorijama, zatim opise proizvoda, slike, cijene, uvjete plaćanja i dostave, opcije logiranja (danas je moguće logirati se i putem Facebooka), dodavanje proizvoda na listu želja (wish lists) itd. Osim plaćanjem pouzećem, također postoji mogućnost izravnog plaćanja na web shopu putem autorizacije naplate kreditnim karticama (payment gateways).

cijena izrade web shopa

 

Izrada web shopa najbolje će funkcionirati ako je napravljena u WordPress CMS-u, koristeći pritom popularnu platformu za online trgovine WooCommerce. Procjenjuje se da danas više od 20 milijuna web shopova diljem svijeta koristi ovu izrazito popularnu i učinkovitu platformu za web trgovine koja se odlikuje fantastičnim prodajnim mogućnostima, modularnošću i jednostavnošću izrade.

Cijena izrade web shopa

Cijena izrade web shopa ovisi o vrsti i veličini web shopa, broju proizvoda te opcijama koje želite implementirati u web shop. Manje web shopove izrađujemo po cijeni već od 7000 – 8000 kn, dok su za veće i složenije web shopove cijene veće. Za točnu procjenu cijene izrade web shopa javite nam se na info@internetske-usluge.com te ćemo vam pružiti sve relevantne informacije, kao i besplatnu ponudu. Uz izradu web shopa, također vam možemo ponuditi kvalitetan online marketing u vidu SEO optimizacije, Google oglasa te promocija na društvenim mrežama, a što će privući posjetitelje i kupce na vaš web shop.

Kategorije: Izrada weba

O autoru

Mišo Sučević

Završio je studij hrvatskoga jezika i informacijskih znanosti. Vlasnik je digitalne agencije GNOSIS za izradu web-stranica, SEO optimizaciju, online marketing i prevoditeljske usluge. Zaljubljenik u WordPress i SEO. U slobodno vrijeme piše SEO blog, a voli i šetnje u prirodi.