Izjava o privatnosti

Korištenje informacija

Tvrtka GNOSIS d.o.o. koja stoji iza ove internetske stranice cijeni i štiti Vašu privatnost.

Kolačići (cookies)
Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ona treba na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Oni služe da bi internetska stranica optimalno radila te kako bismo bili u stanju vršiti njena daljnja unaprjeđenja.  Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića.

Log datoteke
IP adrese se automatski bilježe i dio su tehničkih logova svakog internet servera. Koristimo ih kako bismo održavali internetske stranice. Ista IP adresa može biti korištena od strane više posjetitelja i iz server logova se ne može identificirati pojedinac.

Analitika posjeta web stranica
Koristimo Google Analytics kako bismo analizirali trendove, sakupili šire demografske podatke, analizirali koliko je svaka od stranica korisna posjetitelju te na taj način poboljšali naše internetske stranice i vaše korisničko iskustvo.

Linkovi
Naše internetske stranice sadrže linkove na druge internet stranice. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na našim internetskim stranicama.

Kategorije: Uncategorized

O autoru

Mišo Sučević

Završio je studij hrvatskoga jezika i informacijskih znanosti. Vlasnik je digitalne agencije GNOSIS za izradu web-stranica, SEO optimizaciju, online marketing i prevoditeljske usluge. Zaljubljenik u WordPress i SEO. U slobodno vrijeme piše SEO blog, a voli i šetnje u prirodi.

Povezani članci