Izrada logotipa već od 600 kn + PDV

Izrada logotipa već od 600 kn + PDV

Logotip ili skraćeno logo je grafički znak odnosno simbol koji označava neko poduzeće, organizaciju ili proizvod. Može se sastojati od slova, grafike, slika i drugih kombinacija. Ako ste poduzetnik te želite logo za svoje poduzeće ili proizvod, trebate znati da će logo postati vaš identitet koji će vas vizualno predstavljati na tržištu te vas na taj način razlikovati od ostalih tvrtki.

Atraktivan i prepoznatljiv logo je izrazito bitan za stvaranje brenda, odnosno imidža vaše tvrtke. Drugim riječima, logo je ono po čemu će vas ljudi i poslovni partneri prepoznati i zapamtiti. Danas svi znamo za brojna poznata loga svjetski poznatih kompanija kao što su Coca-Cola, Nike, Mercedes, Microsoft, Apple i brojnih drugih, a koje identificiramo upravo prema njihovim prepoznatljivim logotipovima.

Ako želite da vam napravimoatraktivan i prepoznatljiv logojavite nam se te ćemo vam nakon kraćih konzultacija s vama poslati neobvezujuću ponudu. Naša cijena izrade jednostavnijeg logotipa kreće se već od 600 kn + PDV. Cijena zapravo ovisi o tome koliko želite uložiti u svoj logo, tj. koliko radnih sati želite da naš dizajner provede u dizajniranju vašega loga.

Logo koji vam dizajniramo možete koristiti na svojoj web-stranici, računima, ponudama, promotivnim materijalima, brošurama, kuvertama, pokraj e-potpisa itd.

Atraktivan i prepoznatljiv logo je izrazito bitan za stvaranje brenda, odnosno imidža vaše tvrtke.

U skladu s vašim željama o tome kako biste željeli da vaš logo izgleda, u sklopu osnovne ponudit ćemo vam do tri različita vizualna rješenja te ćemo ono koje odaberete pretvoriti u vaš logotip. Javite nam se na info@internetske-usluge.com te ćemo vam poslati neobvezujuću ponudu.

Kategorije: Posebna ponuda

O autoru

Mišo Sučević

Završio je studij hrvatskoga jezika i informacijskih znanosti. Vlasnik je digitalne agencije GNOSIS za izradu web-stranica, SEO optimizaciju, online marketing i prevoditeljske usluge. Zaljubljenik u WordPress i SEO. U slobodno vrijeme piše SEO blog, a voli i šetnje u prirodi.