Izrada web stranica za apartmane

Izrada web stranica za apartmane

S dolaskom turističke sezone svi se vlasnici apartmana za iznajmljivanje pripremaju za dolazak potencijalnih gostiju, primajući upite, narudžbe i rezervacije, danas uglavnom online putem. To možete učiniti putem nekog od servisa kao što su Airbnb ili Booking.com, no ako želite svoju ponudu predstaviti na reprezentativan način te se pritom kvalitetno predstaviti potencijalnim gostima, svakako ćete htjeti imati i vlastitu web stranicu. Prednost vlastite web stranice kojom nudite usluge smještaja je u tome što se uz nevelika početna ulaganja može brzo izdvojiti iz mora sličnih oglasa, bez ograničenja koliko materijala, slika i informacija želite objaviti, te na koji ćete ih način predstaviti. Osim toga, zahvaljujući vlastitoj web stranici, vi i vaši gosti nećete trebati plaćati proviziju (te također i porez na proviziju) za neki od servisa koje koristite, a web stranicu možete prevesti na onoliko jezika koliko želite. Naime, poznato je da preko 70% potrošača preferira ponude i usluge koje su predstavljene na njihovom vlastitom jeziku te im je to čak važnije i od cijene.

web za apartmane

Za vas smo pripremili posebnu ponudu izrade web stranica za apartmane (ili hostele te hotele…) po prihvatljivoj cijeni. Uz početnu cijenu od 3500 kn + PDV možete dobiti atraktivnu web stranicu CMS tipa (za jednostavno dodavanje/promjenu objava) na WordPress platformi. Za vas ćemo odabrati, instalirati i prilagoditi premium WordPress temu, prema vašim željama dodati prijevod web stranice na jedan ili više stranih jezika (prijevodi od strane profesionalnih prevoditelja), dodati galeriju slika, kontakt formu, Google Maps lokaciju te ako želite čak i uvesti sustav za rezervacije po datumima! Osim toga vaša će web stranica biti responzivna, što znači da će se odlično prilagođavati raznim vrstama ekrana (prijenosnici, tableti, pametni telefoni…). Postoji i mogućnost integracije online plaćanja kreditnim karticama ili PayPalom na vašu web stranicu.

Za besplatnu analizu i procjenu cijene izrade web stranice za vaš apartman, hostel ili hotel, javite nam se na e-mail info@internetske-usluge.com bez ikakve obveze.

Kategorije: Posebna ponuda

O autoru

Mišo Sučević

Završio je studij hrvatskoga jezika i informacijskih znanosti. Prati IT industriju i trendove već niz godina. Vlasnik je digitalne agencije GNOSIS za izradu web-stranica, SEO optimizaciju i online marketing. Zaljubljenik u WordPress i SEO. U slobodno vrijeme pije kavu sa šlagom i igra Sid Meier's Civilization.