Izrada web stranica u WordPressu sa SEO optimizacijom

Izrada web stranica u WordPressu sa SEO optimizacijom

Za sve one koje interesira izrada web stranica bilo za poslovne bilo za osobne potrebe, imamo dobru vijest: platforme za web-dizajn nikad nisu bile bolje, kvalitetnije i raznovrsnije. Pogotovo ako vas zanima izrada web stranica u WordPressu – koji je moćna CMS platforma optimalna za SEO optimizaciju – danas na tržištu postoje doslovno tisuće besplatnih i premium widgeta i dodataka (plugins) koji omogućuju značajno proširenje funkcionalnosti i gotovo neograničene mogućnosti. Drugim riječima, WordPress omogućuje da imate odličnu, brzu i kvalitetnu web-stranicu gdje može vrlo jednostavno dodavati i mijenjati sadržaj.

Izrada webova za male i velike tvrtke

Bez obzira jeste li marketinški menadžer u velikoj tvrtki, vlasnik malog j.d.o.o.-a ili obrta, ili pak član neke ustanove ili organizacije zadužen za promociju, ako vas zanima izrada web stranica odnosno želite dobiti kvalitetnu web stranicu, u digitalnoj agenciji GNOSIS specijalizirani smo za WordPress web stranice koje su optimalne za SEO i visoke pozicije u Google pretragama. Stoga i ne čudi što je danas gotovo trećina svih web stranica napravljena u WordPress platformi, a taj postotak raste iz dana u dan.

izrada webova u WordPressu

Kad je izrada webova u pitanju, imamo bogato iskustvo te možemo napraviti sadržajno bogate korporativne web stranice, web-shopove, web stranice za promociju, usluge i sl. Također se bavimo i održavanjem web stranica pa u tom smislu ne morate brinuti za podršku jednom kada vaša web stranica bude napravljena.

Kvalitetan web donosi nove korisnike

Digitalno okruženje sve je dinamičnije, a prodaja proizvoda i usluga sve se više seli u online sferu. Iz tog je razloga kvalitetan web postao pitanje uspjeha ili propasti gotovo svake ozbiljne tvrtke. Danas na tržištu možete naći raznovrsne ponude te cijena izrade weba često značajno varira ovisno od ponuđača do ponuđača. Izrada webova nikad nije bila šarolikija u smislu mnogih tvrtki i pojedinaca koji se bave web dizajnom.

O čemu ovisi cijena izrade weba? Na nju utječe velik broj faktora, ovisno o sadržaju i funkcionalnostima web stranice koju želite imati. Oni koji se prvi put susreću s izradom webova moraju znati da osim same cijene izrade weba, tu dolaze i popratni troškovi poput hostinga, zatim redovitog mjesečno održavanja (osim ako to nećete raditi sami), izrada loga (ako ga već nemate) i sl. U svakom slučaju ako želite imati kvalitetnu web stranicu koja će vam povećati prodaju, onda bi vam zadnji faktor u odlučivanju trebao biti cijena. Ako uložite u kvalitetan web koji će optimalno prezentirati vašu ponudu i prodaju, takav ulog će Vam se višestruko isplatiti.

cijena izrade weba

Bez dobrog weba nema ni dobre promocije, te uz sinergiju sa SEO optimizacijom svaka kvalitetno napravljena i osmišljena web stranica s vremenom isplati samu sebe. Mnogi pojedinci prilikom traženja ponuda za izradu weba prave početničke greške u smislu štednje na svim stavkama. Tako odaberu najjeftiniji (i najsporiji) hosting, najpovoljniji (i najnekvalitetniji) kod odnosno dizajn, najkraću (i najneučinkovitiju) SEO optimizaciju, najjednostavnije (i amaterski površno) održavanje. Rezultat toga obično bude bacanje novca jer takav web korisnici teško mogu pronaći u Google pretragama, a ako ga i pronađu, na njemu se ne zadržavaju.

Kvalitetni webovi za zadovoljne korisnike

U digitalnoj agenciji GNOSIS specijalizirali smo se za izradu svih vrsta kvalitetnih web stranica u WordPressu te su svi naši klijenti i korisnici iznimno zadovoljni. Uz kombinaciju s učinkovitom SEO optimizacijom možemo privući nove posjetitelje i kupce na Vašu web stranicu. Zatražite besplatnu ponudu na e-mail info@internetske-usluge.com te ćemo Vam se vrlo brzo javiti sa svim detaljima.

 

Kategorije: Preporučujemo

O autoru

Mišo Sučević

Završio je studij hrvatskoga jezika i informacijskih znanosti. Prati IT industriju i trendove već niz godina. Vlasnik je digitalne agencije GNOSIS za izradu web-stranica, SEO optimizaciju i online marketing. Zaljubljenik u WordPress i SEO. U slobodno vrijeme pije kavu sa šlagom i igra Sid Meier's Civilization.