Izrada web stranica Split: povoljne web stranice i besplatan hosting

Izrada web stranica Split: povoljne web stranice i besplatan hosting

Tražili ste pojam “izrada web stranica Split”, tj. trebate nekoga iz Splita ili okolice da vam napravi odličnu web stranicu za poslovne ili osobne potrebe? Nudimo vam cjelovite usluge web dizajna, odnosno izrade svih vrsta web stranica za vašu firmu, obrt, web-shop, organizaciju, osobne potrebe itd. Javite nam se e-mailom ili telefonom kako bismo dogovorili sve detalje kao što su cijena, rok izrade, vrsta web stranice itd. No krenimo redom…

Izrada web stranica Split: od turizma do popratnih usluga

Klijenti koji nam se javljaju iz Splita ili okolice za izradu web stranica, najčešće žele web stranice koje su vezane uz turizam ili slične usluge.

To je na primjer izrada web stranica za turističke agencije, izrada web stranice za apartmane i vile s bookingom i kontakt formom za rezervacije,  izrada web stranice za agenciju za nekretnine, izrada web stranice za taxi usluge, izrada web stranice za boat cruising, kopnene i morske transfere itd.

Sve je to naravno i očekivano jer Split je postao turistički grad u koji se svake godine slijevaju rijeke turista.  Svaka nova sezona obara turističke rekorde te je za Split postalo uobičajeno da svake godine ostvari par milijuna turističkih noćenja.

Naravno da tako veliki promet ljudi i novca prati otvaranje raznih firmi i agencija koje se bave turističkim i popratnim uslugama. Svima njima treba atraktivna, brza i kvalitetna web stranica koja će se dobro pozicionirati u Google tražilici. Stoga i ne čudi što je termin za pretraživanje „izrada web stranica Split“ sve češći u Googleu.

Kad već govorimo o turizmu, želimo spomenuti da stojimo iza portala www.iznajmljivači.hr, koji je jedan od naposjećenijih turističkih portala u Hrvatskoj, a sadržajem je specijaliziran za iznajmljivače apartmana.

Izrada kvalitetnih web stranica po prihvatljivoj cijeni

Što vam u tom smislu ponuditi? Mi smo tim web dizajnera i programera te vam možemo ponuditi izradu kvalitetne i atraktivne web stranice po prihvatljivoj cijeni. Naša cijena izrade web stranice kreće se već od 3000 kn s uključenim hostingom i domenom (za jednostavne web stranice). Sve naravno ovisi o opcijama koje želite imati na svojoj web stranici; složenije stranice koštaju više od onih najjednostavnijih. U svakom slučaju mi vam nudimo odličan omjer cijene i kvalitete.

izrada web stranice split

Web-stranice radimo u WordPressu koji je najpopularniji CMS današnjice, a omogućuje relativno jednostavno lako dodavanje i mijenjanje web sadržaja. Vi nam trebate poslati upit za web stranicu i ako dogovorimo uvjete suradnje, šaljete nam materijale (tekstove i slike) te nakon toga možemo početi s izradom vašeg novog weba. Rok za izradu web stranice obično se kreće oko 10-ak dana, ovisno o tome imate li sve pripremljene materijale. Ako nemate slike i tekstove koje želite objaviti na web stranici, bez brige; možemo to i samostalno napraviti. Također, ako tako želite, za vas možemo zakupiti željenu domenu i hosting, te možete dobiti gotovu web stranicu po modelu “ključ u ruke”.

SEO optimizacija: za visoko mjesto u Google tražilici

Kao što ste nas pronašli pretražujući pojam „izrada web stranica Split“ (ili neki slični), tako vjerojatno i vi želite da vas potencijalni klijenti nađu u Google tražilici pretražujući određene pojmove odnosno ključne riječi koje su bitne za vaše poslovanje.

Tako npr. ako iznajmljujete luksuznu vilu ili kuću za odmor negdje u Splitu, vjerojatno želite da vas stranci nađu guglajući pojmove kao što su „villas split croatia“, „house rent split“, „house rental croatia“ itd.

izrada web stranica split

Mi vam kroz naprednu SEO optimizaciju možemo omogućiti visoku poziciju u Google tražilici što vam može donijeti brojne upite i zaradu. Velika je razlika je li vaša stranica na primjerice 5. mjestu 2. stranice ili 2. mjestu 1. stranice u Google pretragama. Kroz izradu web stranice radimo osnovnu SEO optimizaciju, a nakon što je web stranica izrađena po vašoj želji radimo naprednu SEO kampanju (u trajanju od minimalno 3 mjeseca) koja će trajno popeti vaš web na visoke pozicije za željene ključne riječi.

Zatražite sastanak u Splitu ili okolici

Bez obzira nalazite li u Splitu ili okolici, Kaštelima, Solinu, Trogiru ili nekom drugom mjestu, javite nam za informativnu ponudu za izradu vaše web stranice. Za svaku web stranicu koju napravimo nudimo godinu dana redovnog besplatnog održavanja, a nakon toga održavanje radimo prema dogovoru.

Također, ako već imate web stranicu, nudimo vam uslugu redovitog održavanja i ažuriranja po povoljnim cijenama. Naravno, web stranicu vam možemo izraditi i ako niste iz Splita; zapravo, većina naših klijenata je iz raznih krajeva Hrvatske.

Naš kontakt: info@internetske-usluge.com

Mobitel: 095/ 908 – 3787

Kategorije: Izrada weba

O autoru

Mišo Sučević

Završio je studij hrvatskoga jezika i informacijskih znanosti. Vlasnik je digitalne agencije GNOSIS za izradu web-stranica, SEO optimizaciju, online marketing i prevoditeljske usluge. Zaljubljenik u WordPress i SEO. U slobodno vrijeme piše SEO blog, a voli i šetnje u prirodi.