Izrada web stranica za apartmane, vile i hotele: rezervacije bez provizije!

Izrada web stranica za apartmane, vile i hotele: rezervacije bez provizije!

Zanima vas izrada web stranica za apartmane? Ili pak želite atraktivnu web stranicu za svoju vilu, hostel ili hotel? Ako želite ostvariti više direktnih rezervacija na način da niste ovisni o platformama tipa Booking.com ili AirBnB kojima na svaku ostvarenu rezervaciju plaćate proviziju, onda svakako trebate imati vlastitu web stranicu.

Možemo vam napraviti kvalitetnu web stranicu s CMS sustavom tipa WordPress koji omogućuje relativno jednostavno dodavanje i izmjenu sadržaja.  Također vam osiguravamo hosting (smještajni prostor), SSL certifikat, booking kalendar, lijepe galerije slika, kontakt formu te sve ostalo što vam treba za uspješno iznajmljivanje smještajnih kapaciteta.

Izrada web stranica za apartmane: zašto trebate imati vlastiti web

Kao što smo već rekli, ako imate vlastitu web stranicu putem koje promovirate svoje apartmane i vile, tada niste ovisni o popularnim booking platformama. Drugim riječima, imate potpunu slobodu u vezi postavljanja cijena smještaja i primanja gostiju, a niste ovisni ni o recenzijama. Naime, pojedini gosti ili zlonamjerna konkurencija ponekad mogu ostaviti neutemeljeno loše recenzije koje onda mogu negativno utjecati na vaš rating. Kad imate vlastitu web stranicu, ništa od toga nema jer imate potpunu autonomiju u pogledu odobravanja komentara, recenzija i sl.

Također, dodatne prednosti su da svoj smještaj možete opisati s neograničeno riječi i dodati fotografija, videa i ostalog sadržaja koliko god hoćete. Možete pritom oglašavati i neke dodatne usluge, tipa najam bicikala ili skutera, usluge prijevoza, turističke obilaske itd. Kada imate vlastitu web stranicu, nemate praktički nikakvih ograničenja te niste vezani nikakvim pravilima ili uvjetima druge strane.

Što sve dobivate u paketu

Ako vas zanima naša usluga odnosno izrada web stranica apartmane, možemo vam ponuditi cjelovitu uslugu koja će uključivati i online sustav rezervacija, laganu i brzu pretragu rezervacija za goste i vas kao iznajmljivače, pregled raspoloživosti, Google Maps, povezanost s društvenim mrežama, lektoriranje sadržaja itd.

Također vam možemo napraviti višejezičnu stranicu kako biste se mogli promovirati na različitim stranim jezicima, kao što su engleski, njemački, talijanski, slovenski, poljski itd. Pritom vam omogućujemo vam vrhunske prevoditeljske usluge uz poseban popust.

Naše su web stranice optimizirane za sve uređaje, što znači da će ih vaši potencijalni gosti moći uredno pregledati preko mobitela, laptopa, stolnog računala ili tableta bez ikakvog problema.

Pripremite se za turističku putem vlastite web stranice

S dolaskom turističke sezone svi se vlasnici apartmana za iznajmljivanje pripremaju za dolazak potencijalnih gostiju, primajući upite, narudžbe i rezervacije, danas uglavnom online putem. To možete dakle učiniti putem nekih od online servisa, no ako želite svoju ponudu predstaviti na reprezentativan način te se pritom kvalitetno predstaviti potencijalnim gostima, svakako ćete htjeti imati i vlastitu web stranicu.

Prednost vlastite web stranice kojom nudite usluge smještaja je u tome što se uz nevelika početna ulaganja može brzo izdvojiti iz mora sličnih oglasa. Nemate ograničenja koliko materijala, slika i informacija želite objaviti, te na koji ćete ih način predstaviti. Osim toga, zahvaljujući vlastitoj web stranici, možete biti i konkurentiji jer ni vi ni vaši gosti nećete trebati plaćati proviziju (te također i porez na proviziju) za neki od servisa koje koristite, a web stranicu možete prevesti na onoliko jezika koliko želite. Naime, poznato je da preko 70% potrošača preferira ponude i usluge koje su predstavljene na njihovom vlastitom jeziku te im je to čak važnije i od cijene.

web za apartmane

 

Prednosti vlastite web stranice za promociju turističkog smještaja

Ovdje ćemo kratko sažeti i ponoviti koje su prednosti vlastite web stranice u turizmu za iznajmljivanje smještaja:

  • veća konkurentnost
  • povećana online vidljivost vašeg smještaja
  • direktne rezervacije
  • ne plaćate provizije online servisima
  • neograničenost sadržaja
  • sloboda u uređivanju i postavljanju sadržaja
  • niste ovisni o recenzijama
  • možete postaviti slike i videa visoke rezolucije

 

Dugoročna isplativost

Ukratko, izrada web stranica za apartmane (i ostali smještaj: vile, hotele, kampove…) uvijek se dugoročno isplati jer vam omogućuje direktan kontakt s gostima. Najvažnija prednost jest da ne morate plaćati skupe provizije koje vas tijekom vremena koštaju pravo malo bogatstvo.

Turizam u Hrvatskoj svake sezone privlači sve više gostiju, ali jednako tako sve je više i konkurencije. Ako imate vlastitu web stranicu, uspjet ćete se izdignuti iznad konkurencije i biti vidljiviji potencijalnim gostima. Uz web stranicu također možemo poraditi i na naprednoj SEO optimizaciji čime ćete se probiti u rezultatima Google pretraga za vama bitne ključne riječi (tipa “accommodation Split”) što znači da će vas zainteresirani gosti lakše naći.

Izrada web stranica za apartmane nikad nije bila važnija nego sada s turističkim bumom, te kada je svaka komparativna prednost na tržištu turističkog iznajmljivanja izrazito važna.  Prihodi od turizma procjenjuju se na čak 12 milijardi eura i gostiju je svake sezone sve više. Budete zato uspješni u iznajmljivanju svojih smještajnih kapaciteta, a kvalitetna web stranica zacijelo će vam u tome pomoći.

 


 

Zanima vas izrada web stranice za apartmane ili drugi smještaj? Javite nam se na e-mail info@internetske-usluge.com za sve detalje bez ikakve obveze.

Kategorije: Posebna ponuda

O autoru

Mišo Sučević

Završio je studij hrvatskoga jezika i informacijskih znanosti. Vlasnik je digitalne agencije GNOSIS za izradu web-stranica, SEO optimizaciju, online marketing i prevoditeljske usluge. Zaljubljenik u WordPress i SEO. U slobodno vrijeme piše SEO blog, a voli i šetnje u prirodi.