Izrada web stranica

Natrag na početnu stranicu

izrada web stranica

Bilo da Vam treba izrada web stranica za Vašu tvrtku ili obrt, izrada web-dućana ili pak izrada portala, javite nam se te ćemo Vam poslati neobvezujuću ponudu.

Možemo Vam isporučiti atraktivnu i funkcionalnuweb stranicu prema premium WordPress temi (nešto povoljnija varijanta), ili ako želite možemo Vam napraviti web stranicu s unikatnim kodom i dizajnom.

Najčešći tipovi web stranica:

 •  Korporativne web stranice (za tvrtke, obrte, agencije…)

 •  Portali (news portali, tehnološki portali, biznis portali…)

 •  Web dućani (za online prodaju raznih artikala…)

Naše pogodnosti

Za sve narudžbe nudimo 12 mjeseci besplatnog održavanja odnosno garanciju.

Za narudžbe iznad 5000 kn (bez PDV-a) nudimo Vam 12 mjesecibesplatan hostingodnosno smještaj Vaše web stranice i besplatnu SEO optimizaciju. Prepustite sve nama – Vi se ne morate brinuti ni o čemu!

Sve su naše web stranice responzivne, tj. imaju posebno prilagođenumobilnu verzijuza mobilne uređaje i tablete.

Nudimo Vam mogućnost praćenja statistike broja posjetitelja putem Google Analytics programa.

Ako želite višejezičnu web stranicunudimo Vam mogućnost prijevoda od strane stručnih prevoditelja.

Osobine naših web stranica

 • Atraktivan dizajn
 • Visoka funkcionalnost
 • Višejezičnost (po želji)
 • SEO optimizacija
 • Besplatno održavanje

 • Responzivnost
 • Google Maps integracija
 • Facebook, Twitter izbornici
 • Kontakt-forma
 • Garancija…

Svaka naša web stranica ima minimalno 12 mjeseci garancije + besplatno održavanje, a prema dogovoru i Vašoj želji taj se rok može produžiti. Također Vam nudimo i mogućnost smještaja web stranica (hosting) tako da možete dobiti web stranicu bez da o ičemu trebati brinuti. Mi Vam nudimo kompletno web rješenje!

Česta pitanja

Koliko će me koštati izrada web stranice?

Cijena izrade web stranice ovisi o mnogo faktora: vrsti web stranice, broju podstranica, zatim imate li već svoje slike za web stranicu ili ih je potrebno kupiti, imate li logo ili ne, želite li dodatne usluge kao što su Google Analytics (praćenje statistike i broja posjeta), SEO optimizacija, lektura tekstova itd. Stoga je za točnu procjenu cijene izrade web stranice najbolje obratiti nam se putem e-maila.  

Koliko traje izrada web stranice?

Izrada web stranice obično traje od 7 do 14 dana, ovisno o tipu stranice, sadržaju, dodatnim mogućnostima itd.

Što ja kao kupac trebam napraviti?

Kao kupac koji naručuje web stranicu, trebate nam opisati što zapravo želite, za što je vaša web stranica namijenjena, kako otprilike želite da izgleda u smislu izbornika i mogućnosti, te poslati nam tekstove i slike (ako ih imate). Što nam date više informacija, to ćemo više moći napraviti web stranicu u skladu s vašim željama.

Kako ću platiti vašu uslugu?

Usluga se plaća putem neobvezujuće ponude na kojoj su podaci za uplatu. 40% ukupnog iznosa treba platiti unaprijed, a ostatak nakon što web stranica bude gotova.

NAPOMENA: Za smještaj web stranice na internetu potreban vam je i hosting (prostor na webu). Ako nemate već zakupljen hosting, možemo vam osigurati i tu uslugu.

Javite nam se te ćemo Vam poslati besplatnu i neobvezujuću ponudu.  e-mail: info@internetske-usluge.com

Naša ponuda temeljem Vašeg upita je potpuno besplatna i neobvezujuća, a sadržavat će detaljan uvid u cjelokupnu uslugu koju Vam nudimo.