Izrada web-stranice + 12 mjeseci održavanja za 2100 kn + PDV!

Izrada web-stranice + 12 mjeseci održavanja za 2100 kn + PDV!

Ako vam treba web-stranica za osobne ili poslovne potrebe, javite nam se te ćemo vam složiti optimalnu ponudu prema vašim zahtjevima i specifikacijama. Ponuda je neobvezujuća i besplatna.

Naša početna cijena izrade web-stranice kreće se većod 2100 kn + PDV.Ponuda se odnosi na izraduunikatne web-straniceu HTML-u sa do 5 podstranica izbornika tipa O nama, Ponuda, Cijene, Naši radovi, Kontakt

Ako tako odaberete, uz dodatnu naknadu vašu web-stranicu možemo proširiti naprednijim funkcionalnostima kao što su responsive dizajn (dobro za rankiranje web stranice na tražilicama tipa Google), postaviti Google mapu, integrirati Facebook stranicu, prijaviti vašu web-adresu na glavne tražilice i imenike, napraviti vam lijep i funkcionalan logo itd.

Ova je ponuda idealna za male tvrtke, obrte, apartmane, agencije, odvjetničke urede i slično. Javite nam se bez ikakve obveze, napišite nam koje su vaše potrebe te ćemo vam složiti ponudu koja će savršeno odgovarati vašim zahtjevima. Mi se možemo pobrinuti za sve: izradu vaše web-stranice, smještaj (hosting), održavanje, slike, pravopisnu provjeru teksta, pa čak i za profesionalan prijevod na jedan ili više stranih jezika.

Ova je ponuda idealna za male tvrtke, obrte, apartmane, agencije, odvjetničke urede…

Pošaljite nam vaš e-mail na info@internetske-usluge.com te nam ukratko opišite kakvu biste web-stranicu željeli odnosno koje su vaše potrebe i zahtjevi. Javit ćemo vam se u kratkom roku kako bismo zajednički kreirali ponudu koja će vam optimalno odgovarati.

Kategorije: Posebna ponuda

O autoru

Mišo Sučević

Završio je studij hrvatskoga jezika i informacijskih znanosti. Vlasnik je digitalne agencije GNOSIS za izradu web-stranica, SEO optimizaciju, online marketing i prevoditeljske usluge. Zaljubljenik u WordPress i SEO. U slobodno vrijeme piše SEO blog, a voli i šetnje u prirodi.