Izrada web-stranice + domena + Google statistika

Izrada web-stranice + domena + Google statistika

Želite kvalitetan web putem kojeg ćete moći nuditi svoje proizvode i usluge? Ili pak atraktivnu web-stranicu za osobne potrebe? Javite nam se jer naša ponuda uključuje sljedeće: izrada web-stranice + besplatna .hr domena + Google statistika putem koje ćete moći pratiti važne funkcije kao što su mjesečni i dnevni broj posjetitelja, ključne riječi, vrijeme provedeno na vašoj web-stranici, stopa napuštanja i slično.

Također vam, ako to zatražite, možemo ponuditi i SEO optimizacijski paket koji će najbolje odgovarati vašim potrebama, kako bi vaša web-stranica bila među prvima u rezultatima Google pretraživanja.

Izrada web-stranice za nas je posao kojem pristupamo maksimalno odgovorno i ozbiljno jer nastojimo napraviti najbolje za svakog pojedinog klijenta. Stoga pažljivo osluškujemo vaše zahtjeve, pitanja i potrebe i u skladu s tim dizajniramo web-stranicu koja će vam optimalno odgovarati.

Naša ponuda uključuje izradu web-stranice, besplatnu .hr domenu i Google statistiku…

Cijena izrade web-stranice u ovoj ponudi kreće se od 3500 kn + PDV. Konačna cijena ovisi o vašim željama, stoga se individualno dogovara sa svakim potencijalnim kupcem. Javite nam se bez ikakve obveze na e-mail info@internetske-usluge.com jer možemo vam ponuditi baš onakvu uslugu koja vam je najpotrebnija i koja će najbolje odgovarati vašim specifičnim potrebama i zahtjevima.

Ne znate kakva vam točno web-stranica treba? CMS, HTML, WordPress…? Nemate slike, logo, tekstove, prijevod na strani jezik? Ne brinite, sve prepustite nama jer ćemo vam ponuditi kompletno profesionalno rješenje. Izrada web-stranice s nama teče brzo i glatko.

Kategorije: Posebna ponuda

O autoru

Mišo Sučević

Završio je studij hrvatskoga jezika i informacijskih znanosti. Vlasnik je digitalne agencije GNOSIS za izradu web-stranica, SEO optimizaciju, online marketing i prevoditeljske usluge. Zaljubljenik u WordPress i SEO. U slobodno vrijeme piše SEO blog, a voli i šetnje u prirodi.