Izrada WordPress stranica: već od 3500 kn

Izrada WordPress stranica: već od 3500 kn

WordPress je najpoznatija svjetska CMS platforma za jednostavno dodavanje i uređivanja web-sadržaja na vašoj web-stranici. Funkcionalnost, prilagodljivost, kvaliteta i lakoća uporabe WordPress sustava dovelo je do toga da je danas gotovo 40% svih internetskih stranica izgrađeno na WordPressu. Ako želite atraktivnu i modernu web stranicu za vašu tvrtku, projekt ili osobne potrebe, javite nam se te ćemo vam poslati neobvezujuću ponudu. Naša početna cijena izrade WordPress web-stranica kreće se već od 3500 kn!

Kako funkcionira proces izrade WordPress web-stranice

  1. Prenesete nam vaše ideje, želje i materijale > putem e-maila ili telefona javite nam kakvu biste web-stranicu htjeli imati, čemu će služiti, koje biste sve opcije željeli…
  2. Odabir dizajna > u skladu s vašim željama i potrebama, ponudit ćemo vam na izbor nekoliko mogućih dizajnerskih web rješenja
  3. Instalacija i podešavanje stranice > instaliramo vašu stranicu odnosno postavljamo vaše tekstove, slike i ostale sadržaje

U kojem će roku biti gotova moja web-stranica

Od trenutka kad nam dostavite sve potrebne materijale, vaša web-stranica može biti gotova otprilike u roku od 15 dana. Sve ovisi o vrsti web-stranice, količini sadržaja, opcijama koje želite i slično. Ako pak ne znate kako napisati kvalitetne i pravopisno ispravne tekstove za vašu web-stranicu ili nemate fotografije, ilustracije i slike koje biste stavili, možemo i to za vas stručno i profesionalno odraditi.

Domena i hosting

U izradu web-stranice nije uključena domena i hosting (smještaj). Ako već nemate registriranu domenu i neki hosting paket i ne želite se s time baviti, prepustite to nama. Odabrat ćemo prikladnu domenu te brz i kvalitetan hosting koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Mjesečno održavanje web-stranice

Sve web-stranice, a pogotovo one temeljene na WordPress CMS platformi, potrebno je redovito nadzirati i ažurirati. Ako se to ne čini, mogu se pojaviti sigurnosni propusti i hackerski upadi te može doći do problema ili čak prestanka rada vaših stranica. Možete, naravno, ako želite i znate, svoje web-stranice i sami održavati. Ili možete to prepustiti nama – za svega 150 kn/mjesečno redovito ćemo održavati i nadograđivati vašu web-stranicu.

Plaćanje izrade web-stranice

Analiza i procjena cijene izrade web-stranice je naravno besplatna. Nakon što prihvatite ponudu, plaćate 40% ukupne cijene te onda počinjemo s radom. Ostatak plaćate nakon što vaša web-stranica bude gotova i postavljena online.

Periodično ažuriranje sadržaja

Ako planirate periodično dodavati nove sadržaje na svoju web-stranicu, npr. nove tekstualne sadržaje, članke, slike, fotografije itd., to možete napraviti sami. Ako pak za nemate vremena, znanja ili iskustva, možete nam i to prepustiti jer ćemo kao profesionalci to napraviti puno brže i kvalitetnije.

Javite nam se za izradu web-stranice te ćemo Vam nakon analize poslati neobvezujuću ponudu.  info@internetske-usluge.com 

Kategorije: Izrada weba

O autoru

Mišo Sučević

Završio je studij hrvatskoga jezika i informacijskih znanosti. Vlasnik je digitalne agencije GNOSIS za izradu web-stranica, SEO optimizaciju, online marketing i prevoditeljske usluge. Zaljubljenik u WordPress i SEO. U slobodno vrijeme piše SEO blog, a voli i šetnje u prirodi.