Linstar – moćno, snažno, nepredvidljivo

Linstar – moćno, snažno, nepredvidljivo

Ocjene

5 out of 5
Izgled
5 out of 5
Mogućnosti
4 out of 5
Funkcionalnost
3 out of 5
Instalacija

Ukupno

4.3
4.3 out of 5

Pregled

  • Hvalimo:

    Kvalitetna i vizualno upečatljiva tema.

  • Kudimo:

    Pomalo komplicirana instalacija.

  • Ocjena:

    Kvalitetna WP tema na koju se treba priviknuti pri instalaciji.

Linstar je jedna od onih WP tema koje će vas odmah osvojiti svojim brojnim mogućnostima i opcijama. S njome dolazi čak 30 predefiniranih demo skinova i sadržaja tako da može poslužiti za različit dijapazon web-siteova, no po našem mišljenju najbolje pristaje agencijskim stranicama.

Problem s mnoštvom opcija ponekad zna biti u tome da ih programeri jednostavno ne povežu na kvalitetan način, pa ćete u prilagodbi Linstara najvjerojatnije morati “šetati” od jedne do druge opcije, istraživati i analizirati, pa čak i za neke stvari pitati autore teme (dokumentacija koju dobijete uz teme pokriva samo osnove) kako biste uskladili odabire i temu doveli u funkcionalni sklad.

Ipak, jednom kad savladate nepredvidljivost, pa čak i mušičavost ove moćne teme, dobijete odličan rezultat u vidu sjajne web-stranice vrhunskog i upečatljivog dizajna koja će impresionirati sve posjetitelje.

Cijena ove teme je 59 dolara + 17,70 za 12 mjeseci podrške (koja je inače dosta kvalitetna). Riječ je o relativno “mladoj” WP temi za koju će vjerujemo biti još proširenja i nadogradnji tako da bi u budućnosti trebala postati još bolja (i stabilnija).

Kategorije: Recenzije
Oznake: Linstar

O autoru

Mišo Sučević

Završio je studij hrvatskoga jezika i informacijskih znanosti. Vlasnik je digitalne agencije GNOSIS za izradu web-stranica, SEO optimizaciju, online marketing i prevoditeljske usluge. Zaljubljenik u WordPress i SEO. U slobodno vrijeme piše SEO blog, a voli i šetnje u prirodi.