Newsmag – za internetske portale

Newsmag – za internetske portale

Ocjene

4.5 out of 5
Izgled
4 out of 5
Mogućnosti
3.5 out of 5
Funkcionalnost
4 out of 5
Instalacija

Ukupno

4
4 out of 5

Pregled

  • Hvalimo:

    Atraktivan dizajn, privlačnost

  • Kudimo:

    Nedovoljno dodatnih opcija

  • Ocjena:

    Lijepa tema solidne funkcionalnosti za nezahtjevne portale

Newsmag je WordPress tema koja je idealna za manje portale ili blogove. Preglednog je i dopadljivog dizajna uz razne opcije kao što su smart sidebar, custom made lightbox, a better sticky menu… Postoje već predefinirani izgledi, ovisno o sadržaju vašeg portala. Tako se nude različiti skinovi i layouti za fashion, techno, sport, video i druge tematske cjeline.

Tema košta 49 dolara, a produžena podrška od 12 mjeseci dodatnih 14,70 dolara. Iako možda toliko puno opcija kao neke razvijenije WP teme za portale i blogove, ovo je jedna od najljepših i najugodnijih WP tema u svojoj kategoriji. Također postoji opcija da jednim klikom unesete sav sadržaj iz demo verzije.

Trebat će vam doduše nešto vremena da se naviknete na neke pomalo neobične postavke u prilagodbi, no jednom kad prilagodite i instalirate željeni sadržaj dobit ćete vizualno dopadljiv clean code portal.

 

Kategorije: Recenzije
Oznake: portali

O autoru

Mišo Sučević

Završio je studij hrvatskoga jezika i informacijskih znanosti. Vlasnik je digitalne agencije GNOSIS za izradu web-stranica, SEO optimizaciju, online marketing i prevoditeljske usluge. Zaljubljenik u WordPress i SEO. U slobodno vrijeme piše SEO blog, a voli i šetnje u prirodi.