Pisanje SEO tekstova

Natrag na početnu stranicu Pisanje SEO tekstova

Ako želitepoboljšati položaj vaše web stranice na Google tražilici,onda je jedan od najvažnijih elemenata za to postići imati kvalitetno napisane tekstove po SEO (engl. search engine optimization) pravilima. Nijedna web stranica ne nalazi se slučajno na prvom, petom ili zadnjem mjestu na internet tražilicama jer tražilice ne funkcioniraju po načelu slučajnosti, već prema jako preciznim algoritmima. Google tražilica najviše uzima u obzir, pored svih drugih elemenata, upravo to koliko imate kvalitetnog tekstualnog materijala odnosno članaka na vašoj web stranici, te koliko su ti tekstovi pisani i optimizirani prema SEO smjernicama. Stoga je pisanje SEO tekstova danas postalo jedan od najmoćnijih elemenata online marketinga.

Pisanje SEO autorskih tekstova

Mi vam možemo pomoći za što bolje ciljano pozicioniranje vaše web stranice među rezultatima pretrage na tražilicama putem pisanja jedinstvenih, kvalitetnih i optimiziranihSEO autorskih tekstovavelike vrijednosti. Pisanje SEO autorskih tekstova (SEO copywriting) je posebno umijeće koje zahtijeva najprije odlično poznavanje jezika, a potom i poznavanje najvažnijih SEO čimbenika. Samo se na taj način mogu stvoriti kvalitetni SEO tekstovi za web stranice optimizirani na način da ih tražilice razumiju, ocjenjuju i vrednuju, što će u konačnici dovesti do boljeg pozicioniranje weba na Google i drugim tražilicama. Jer računica je jednostavna – bolja pozicija na Google tražilici = više klijenata i kupaca.

Optimiziranje po ključnim riječima

Pisanje kvalitetnih i optimiziranih SEO tekstova funkcionira na temelju ključnih riječi. Na primjer ako prodajete odjeću ili osiguranja, pisat ćemo tekstove u kojima se kao ključne riječi nalaze pojmovi “prodaja odjeće” ili “prodaja životnih osiguranja”. Koristeći ove i druge metode u pisanju SEO članaka, vašu web stranicu možemo dovesti u sam vrh pretrage po određenim pojmovima ili ključnim riječima te ćete imati bolju pozicijuod konkurencije. Kad pišemo SEO članke za pojedinog naručitelja, vodim računa o sljedećim važnim faktorima:

  • Ciljano tržište
  • Ključne riječi i fraze
  • Naslovi koji privlače pažnju kako bi potaknuli na čitanje

 

Najbolji SEO stručnjaci

Naši su SEO stručnjaci za pisanje SEO friendly članaka ujedno ijezični stručnjaci– profesori hrvatskoga i stranih jezika. Nemojte dopustiti da vam SEO članke pišu osobe s manjkavim obrazovanjem i lošim poznavanjem jezika jer nećete dobiti puno na vrijednosti ako vam netko isporuči članke pune pravopisnih i drugih jezičnih pogrešaka.

SEO tekstovi s lekturom

Lektura teksta odnosi se na ispravak svih jezičnih pogrešaka (pravopisnih, gramatičkih…) koje u tekstu možda i ne primjećujete. Ipak, nespretno sročene rečenice s gramatičkim i pravopisnim pogreškama smanjuju vam izglede za stvaranje dobrog dojma kod posjetitelja i poticanje na djelovanje.

Stoga, ako se odlučite za našu uslugu pisanja originalnih SEO tekstova i članaka, ne samo što ćete dobiti materijale koji će vam poboljšati položaj na Google i drugim tražilicima, nego ćete dobiti i lektorirane tekstove koji će pridonijeti ugledu vašeg brenda.